Het dorpsmagazine van Klaaswaal

Hebben jullie ons magazine al gelezen en gezien?  Oranjevereniging Klaaswaal heeft een eenmalige uitgave van het DorpsMagazine Klaaswaal uitgegeven!
In deze uitgave komt zowel het heden als het verleden van Klaaswaal aan bod. Het magazine wordt door vrijwilligers verspreidt in Klaaswaal en omstreken. 

Lees het magazine hier! 

 

Bekijk het magazine

Op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor in ons bestuur!

Onze secretaris, Petra van Rossum, gaat onze Oranjevereniging per 1 september 2021 verlaten in verband met een nieuwe uitdaging. Omdat een bestuur uit minimaal 3 leden moet bestaan zijn wij per direct op zoek naar een nieuw bestuurslid.


Voor ons bestuur zoeken wij enthousiaste bestuursleden die een actieve rol in onze vereniging wil spelen zodat Oranjevereniging Klaaswaal kan blijven bestaan.
 Heb je goede ideeën, ben je creatief of gewoon erg enthousiast? Wil je je ideeën graag omzetten in concrete acties en daarnaast ook nog meedenken over de toekomst van onze vereniging? Reageer dan snel.


Omdat vele handen licht werk maken komen we ook graag in contact met nieuwe vrijwilligers om ons team te versterken. Wil je het oranjegevoel ook eens van de andere kant beleven, dat is dit jouw kans!


Wij vergaderen gemiddeld 6 keer per jaar op verschillende momenten in de week en in de avonduren. Daarnaast gaan wij ervan uit dat bestuursleden een actieve bijdragen leveren aan de georganiseerde activiteiten.


Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie